Arreu del territori afortunadament hi ha projectes que treballen per a la transformació social des de diferents àmbits i volem deixar constància d’aquests en el nostre espai. Creiem que fer xarxa ens enriqueix i ens fa créixer.

Galetes El Rosal: Els arrugats són una de les últimes creacions de l’obrador de galetes artesanes El Rosal de Tàrrega. Darrera d’aquestes espectaculars galetes hi ha l’Associació Alba, una entitat que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental de l’Urgell i la Segarra, essent l’obrador El Rosal un dels espais de treball inclusiu. Dels arrugats no només ens fascina la seva qualitat, sinó la història que hi ha darrera, un exemple d’actitud creativa i emprenedora,. Si voleu conèixer la seva història veieu el següent vídeo!

HORTUS aprodiscae: La seva salsa romesco acompanya moltes de les nostres truites. I més enllà de fer uns productes de moltíssima qualitat el projecte que hi ha darrera paga la pena. HORTUS APRODISCAe, és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

(Seguiu llegint i compreu a la seva web) 

Hortus-per ous

FITOMIMS: Reduir residus, controlar els processos, minimitzar l’impacte ecològic i recuperar els coneixements sobre les plantes mediterrànies com a remeis naturals, són pilars fonamentals d’aquest projecte. (Seguiu llegint)

fitomims
FITOMIMS

TEIXIDORS: En breu us presentem aquest projecte, de moment podeu consultar la seva web.

teixidors
TEIXIDORS
Anuncios

Parece que no podemos encontrar lo que estás buscando. Tal vez la búsqueda le pueda ayudar.