Arreu del territori afortunadament hi ha projectes que treballen per a la transformació social des de diferents àmbits i volem deixar constància d’aquests en el nostre espai. Creiem que fer xarxa ens enriqueix i ens fa créixer.

Galetes El Rosal: Els arrugats són una de les últimes creacions de l’obrador de galetes artesanes El Rosal de Tàrrega. Darrera d’aquestes espectaculars galetes hi ha l’Associació Alba, una entitat que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental de l’Urgell i la Segarra, essent l’obrador El Rosal un dels espais de treball inclusiu. Dels arrugats no només ens fascina la seva qualitat, sinó la història que hi ha darrera, un exemple d’actitud creativa i emprenedora,. Si voleu conèixer la seva història veieu el següent vídeo!

HORTUS aprodiscae: La seva salsa romesco acompanya moltes de les nostres truites. I més enllà de fer uns productes de moltíssima qualitat el projecte que hi ha darrera paga la pena. HORTUS APRODISCAe, és un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes i menjars ecològics en el que hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

(Seguiu llegint i compreu a la seva web) 

Hortus-per ous

FITOMIMS: Reduir residus, controlar els processos, minimitzar l’impacte ecològic i recuperar els coneixements sobre les plantes mediterrànies com a remeis naturals, són pilars fonamentals d’aquest projecte. (Seguiu llegint)

fitomims
FITOMIMS

TEIXIDORS: En breu us presentem aquest projecte, de moment podeu consultar la seva web.

teixidors
TEIXIDORS

Parece que no podemos encontrar lo que estás buscando. Tal vez la búsqueda le pueda ayudar.