fem xarxa: fitomims

A Per Ous creiem que cal potenciar idees que van més enllà del consum, idees transformadores, idees que esdevenen llavors pel canvi. En aquest nou espai de la web esperem poder compartir moltes iniciatives. fitomims

El primer projecte que us presentem és Fitomims, un projecte nascut a Horta de Sant Joan de la mà de dos emprenedors als voltants de 2013.

Aquest projecte combina la filosofia «maker», amb la recuperació de l’ús de plantes remeieres per a l’elaboració de cremes. Reduir residus, controlar els processos, minimitzar l’impacte ecològic i recuperar els coneixements sobre les plantes mediterrànies com a remeis naturals, són pilars fonamentals d’aquest projecte.

Tots els seus productes incorporen unes instruccions molt senzilles que permeten passar una bona estona creant els nostres propis ungüents. No és només el consum de cremes sostenibles el que Fitomims proposa, sinó l’experiència i els coneixements adquirits amb l’elaboració d’aquestes.

Fitomims és un projecte que ens presenta una gestió del territori sostenible, ens dóna eines per a minimitzar l’ús de substàncies químiques, ens permet reduir residus (un cop tenim els envasos, només cal comprar el kit de plantes i cera)  i ens fa prendre consciència sent protagonistes de l’elaboració.

Podeu trobar molta més informació i tots els seus productes a la seva web: www.fitomims.com