Neix un nou projecte!

Neix Per Ous. Un projecte social i gastronòmic covat amb temps i il·lusió, que neix amb perspectives de futur i amb vocació de servei en la recerca de la transformació social. Per Ous es fa realitat a partir de l’empenta de dos educadors, emprenedors i amants de la bona cuina.

En un primera fase, Per Ous vol ser altaveu de diferents projectes d’inserció sociolaboral propers i arrelats al territori, a través d’una idea gastronòmica: les truites.

La truita neix com l’aliment bàsic de comunitats indígenes llatinoamericanes i volem mantenir aquest esperit, tot combinant productes primaris que la natura ens ofereix, amb un pessic de creativitat i atreviment.

A Per Ous optem per una cuina de proximitat i 100% ecològica, amb aliments que han estat mimats en tot el procés de plantació, creixement i recol·lecció. I és amb aquests ingredients que fem una aposta de valor. Donem ales a projectes socials, triant com a proveïdors cooperatives que a través de l’agricultura tradicional, obren portes a col·lectius desafavorits treballant per a la seva inserció sociolaboral.

Per Ous naixem amb ganes, il·lusió i compromís amb la nostra societat. Caminarem amb fermesa per arribar allà on ens proposem i on els camins ens portin: plantant llavors pel canvi.